Reviews

Laat een review achter!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 10 reviews
by Peter on Erjemo Training
Vraagt naar meer!

Eigenlijk ben ik blanco in de opleiding gestapt en wist niet hoe ik het zou vinden,
of welke kant het op zou gaan lopen....
Maar al snel werd de goede manier van lesgeven en de uitdagingen die de praktijk met zich mee brengt een trigger om verder en verder te gaan. Les gekregen op een enorm prettige en deskundige wijze, maar vooral ook leuk. Je merkt de bagage en ervaring van Eric, hetgeen cursisten ook naar een hoger niveau brengt. Vragen, gewoon even de leraar een appje of mailtje sturen en in no time reactie.
Ik wil zeker nog aanvullende opleidingen gaan volgen hier!

by Silvia on Erjemo Training
Echt de beste!

Er zijn vele opleidingscentra voor de opleiding PO. Erjemo Trainingen en Ben Zuidema Rechercheschool (voorheen NOB opleidingen) zijn echter de beste! Eric is een zeer deskundige trainer die er op een leuke manier voor zorgt dat je het examen bij de SVPB in één keer kunt halen. En dat is bij het examen gisteren weer gebleken: 3 van de 10 personen geslaagd en 2 daarvan hebben bij Eric de opleiding gevolgd!
Tijdens de opleiding ook veel praktijktraining die de theorie ondersteunen. Kortom, een zeer goede (en goed verzorgde!) opleiding die de investering dubbel en dwars waard is!

by Recherchepraktijk on Erjemo Training
Mooie afwisseling van theorie en praktijk

Het belangrijkste doel om aan de opleiding te beginnen was het behalen van het diploma particulier onderzoeker. Daarin ben ik met vlag en wimpel geslaagd. Erjemo doet dus wat het belooft namelijk zorgen dat je uitstekend voorbereid bent op je examens. En daar gaat het natuurlijk in de eerste plaats om! Maar daarnaast werden tijdens de opleiding niet alleen theoretische kaders aangereikt maar ook praktijkonderdelen hetgeen voor mij leerzaam was en vooral inzicht heeft geboden in het vak. Ontzettend leuk om eens mee te maken hoe het is om in een oefenomgeving opdrachten uit te voeren. Inmiddels alweer een tijdje de gele pas op zak en geen moment spijt gehad van het volgen van de opleiding via Erjemo. Kortom een aanrader!

by O. Zambak on Erjemo Training
Goed onderwijs valt of staat bij de kwaliteit van de leraar.

Voor mijn opleiding PO, kwam ik via LinkedIn uiteindelijk terecht bij Erjemo.
Eric 'alias Lange' is een top docent. Hij weet de lesstof op een gepassioneerd manier te vertellen, hierdoor is het bijna onmogelijk om te zakken voor het eindexamen.

Zelf ga ik binnenkort verder voor een specialisatie PO opleiding en dat zal dan ook zeker weer bij Erjemo zijn.

by Jeffrey on Erjemo Training
Hier krijg je geen spijt van.

Het volgen van een training/opleiding bij Erjemo is niet alleen leuk en gezellig, maar vooral ook heel leerzaam. Met Eric als docent ben je verzekerd van het jezelf eigen maken van de stof. Als je het de eerste keer niet helemaal begrijpt, legt Eric het nog een keer uit. En eventueel nog een keer en nog een keer, net zolang tot het helder voor je is. Jouw belang staat voorop in de lessen. Jij moet uiteindelijk met het gewenste diploma/certificaat naar huis gaan.

Daarnaast zijn de lessen, professioneel, ongedwongen, met humor, met voorbeelden uit de praktijk en goed verzorgd. Er is voldoende aansprekend lesmateriaal en ook de innerlijke mens wordt niet vergeten met een goede lunch en andere lekkernijen.

Ook na afloop van je training/opleiding kun je altijd bij Erjemo terecht met vragen of andere zaken die je bezig houden.

Ik ben blij dat ik mijn opleiding Particulier Onderzoeker bij Erjemo heb gevolgd en zou dit dan ook aan iedereen die het overweegt willen aanraden. Je krijgt geen spijt van je keuze.

by A. Hooper on Erjemo Training
Leerzaam en leuk

Na wat zoekwerk op het internet kwam ik een jaar geleden bij Erjemo uit om de opleiding particulier onderzoeker te volgen. De juiste kennis en enthousiasme van de trainer maken het makkelijker om alles te leren. Tijdens de lessen maakt het niet uit hoevaak je iets vraagt ze hebben ruim de tijd voor ieder persoon. Verder wordt je ontzettend goed voorbereid op je examens!

by Anoniem on Erjemo Training
Professioneel en met plezier

Omdat ik in mijn dagelijkse werkzaamheden niet de aansluiting vond bij mijn afgeronde masteropleiding, heb ik mij geïnteresseerd in particulier onderzoek. Zodoende kwam ik bij het recherchebureau van Ben Zuidema en de opleiding van Erjemo terecht. Ik ben aan de opleiding tot Particulier Onderzoeker begonnen om mijn vaardigheden scherp te houden en simpelweg omdat het kon. De cursusdagen zijn mij vervolgens zeer goed bevallen, vanwege de zeer praktische instelling met betrekking tot zowel de lesmethode als de toepassingen van particulier onderzoek in de realiteit, maar ook vanwege de goede sfeer. Ongeacht of ik mij in de toekomst met particulier onderzoek zal bezighouden of niet, ik zal met tevredenheid en plezier terugkijken op de opleiding bij Erjemo.

by Recherchebureau Wassenaar on Erjemo Training
Aanrader

De ervaren en enthousiaste trainer zorgt ervoor dat de wirwar van gegevens, regels en wetten op het juiste moment ontrafeld zijn en je klaar bent voor het SVPB-examen, waar de niet-Erjemo'ers al zuchtend en hoofdkrabbend het examen voor de 2e, 3e en zelfs 5e keer doen. De praktijk-onderdelen bij de opleiding PO zijn een extra toetje en zijn zowel hilarisch als leerzaam.

by Recherchebureau Incognito on Erjemo Training
Lang gekoesterde wens in vervulling

Mijn ervaringen met Erjemo opleidingen zijn zonder twijfel dezelfde goede ervaringen zoals hier boven beschreven door Harald en Bianca. Dit komt mede door de cursusdocent Eric Knol. Hij is gedreven, enthousiast en geeft je tips en tools mee vanuit de praktijk. Het studiemateriaal is professioneel en bereid je goed voor op het examen. De praktijkdagen zijn erg leerzaam en dragen bij aan de goede sfeer in de groep. Na het behalen van je diploma word je niet losgelaten in het veld, maar indien gewenst word je geholpen met het aanvragen van de noodzakelijke vergunning als je voor jezelf wil beginnen. Ook het uitbreiden van je netwerk is van essentieel belang binnen dit vak. Jaarlijks wordt er een netwerkdag georganiseerd en ervaringen met oudcursisten, nieuwe cursisten en eventueel toekomstige potentials gedeeld. Ik kan iedereen aanraden om voor deze opleider te kiezen, en ervaar zelf hoe dat is. Het kost je geen energie, maar levert je energie op! En in mijn geval is dankzij Erjemo en recherchebureau Ben Zuidema mijn lang gekoesterde wens uitgekomen. Mijn eigen recherchebureau Incognito.

by Recherchebureau Integer on Erjemo Training
Zeer aan te raden

Ik startte de opleiding PO bij Erjemo met de verwachting dat ik, na het slagen, direct ook een paar goede contacten zou hebben in de PO wereld. Deze verwachting is meer dan waar gebleken, net als de belofte van persoonlijke ondersteuning, begeleiding en betrokkenheid bij de cursisten. Al met al de beste keuze die ik had kunnen maken, toen ik besloot hiermee te starten en de investering meer dan waard.