Reviews

Laat een review achter!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 16 reviews
by de Grote on Erjemo Training
De kracht van goede begeleiding.

Lectori Salutem,

Ik heb de wijze van les geven en begeleiding als zeer doeltreffend ervaren. De technieken die Eric gebruikt samen met zijn adviezen leiden tot het behalen van je diploma of in mijn geval het behalen van mijn diploma. Dank voor je tijd en effort.

by Hanneke Lamsveld on Erjemo Training

Op 22 september 2018 gestart met de opleiding voor particulier onderzoeker . Op 26 maart 2019 geslaagd. Klaar voor de start dus. De indringende wijze van les geven is kenmerkend. Eric doet dat gericht, duidelijk en met humor .Theorie wordt gecombineerd met praktijk en dat werkt erg goed .Huiswerk wordt zeer snel nagekeken en laat geen twijfel over goed en fout. En bij het examen , herinner je je de indringende lessen en raadgevingen goed en pas je die toe.
Afsluitend: Echt een goede opleiding die ook nog eens met hart en ziel gegeven wordt. Hulde aan Eric & team Zuidema!

by Mary-Ann van der Velden on Erjemo Training

In oktober 2018 ben ik begonnen met de opleiding PO in Limburg. Het was een sprong in het diepe. Het was een beste sprong, waar ik geen moment spijt van heb gehad. Onze docent Eric Knol heeft met groot enthousiasme en toewijding onze klas met succes voorbereid voor het SVPB examen PO. De opleiding was TOP!

by Linda Koolen on Erjemo Training

Ik ben met de opleiding Particulier Onderzoeker gestart in het najaar van 2017. De theorie (taaie stof) werd goed afgewisseld met enkele praktijkdagen,waaronder waarnemen en het afnemen van interviews en confrontatiegesprekken die door middel van video opnames worden teruggekoppeld. Door drukte in mijn eigen werk heb ik na afname van het eerste examen even een stop moeten inlassen. Hierdoor heb ik voor het tweede gedeelte pas een jaar later examen gedaan (januari 2019). Eric heeft mij speciaal extra getraind om de theorie weer goed na boven te halen. Dit maakte dat ik voor mijn tweede examen ook in 1x ben geslaagd. Ik heb de opleiding als goed en professioneel ervaren met oog voor de cursist en zijn persoonlijke wensen/ omstandigheden. Waarvoor zeer dank, Eric!
Groetjes, Linda Koolen

by Wiel on Erjemo Training
Top cursus

Op 02 februari 2018 gestart met de opleiding Particulier Onderzoeker, de cursus omvat veel theoretische en praktische onderwerpen. De opleidingsdagen zijn toegesneden op de praktijk en het examen. De thuisopdrachten worden snel en goed na gekeken, zodat je ook weer direct met de volgende opdracht aan de slag kunt.
29 mei 2018 het laatste examen gedaan en vandaag (04062018) de uitslag: geslaagd. Nu hopen dat we aan de slag kunnen. Eric bedankt voor je professionele begeleiding.

by Christiaan on Erjemo Training
Zeer goed gegeven cursus PO

Vanaf de eerste cursusdag tot aan mijn slagen bij het examen ben ik goed voorbereid en getraind voor wat er komen ging. En bovendien heb ik een erg prettige tijd gehad. Dank je wel, Eric.

by Peter on Erjemo Training
Vraagt naar meer!

Eigenlijk ben ik blanco in de opleiding gestapt en wist niet hoe ik het zou vinden,
of welke kant het op zou gaan lopen....
Maar al snel werd de goede manier van lesgeven en de uitdagingen die de praktijk met zich mee brengt een trigger om verder en verder te gaan. Les gekregen op een enorm prettige en deskundige wijze, maar vooral ook leuk. Je merkt de bagage en ervaring van Eric, hetgeen cursisten ook naar een hoger niveau brengt. Vragen, gewoon even de leraar een appje of mailtje sturen en in no time reactie.
Ik wil zeker nog aanvullende opleidingen gaan volgen hier!

by Silvia on Erjemo Training
Echt de beste!

Er zijn vele opleidingscentra voor de opleiding PO. Erjemo Trainingen en Ben Zuidema Rechercheschool (voorheen NOB opleidingen) zijn echter de beste! Eric is een zeer deskundige trainer die er op een leuke manier voor zorgt dat je het examen bij de SVPB in één keer kunt halen. En dat is bij het examen gisteren weer gebleken: 3 van de 10 personen geslaagd en 2 daarvan hebben bij Eric de opleiding gevolgd!
Tijdens de opleiding ook veel praktijktraining die de theorie ondersteunen. Kortom, een zeer goede (en goed verzorgde!) opleiding die de investering dubbel en dwars waard is!

by Recherchepraktijk on Erjemo Training
Mooie afwisseling van theorie en praktijk

Het belangrijkste doel om aan de opleiding te beginnen was het behalen van het diploma particulier onderzoeker. Daarin ben ik met vlag en wimpel geslaagd. Erjemo doet dus wat het belooft namelijk zorgen dat je uitstekend voorbereid bent op je examens. En daar gaat het natuurlijk in de eerste plaats om! Maar daarnaast werden tijdens de opleiding niet alleen theoretische kaders aangereikt maar ook praktijkonderdelen hetgeen voor mij leerzaam was en vooral inzicht heeft geboden in het vak. Ontzettend leuk om eens mee te maken hoe het is om in een oefenomgeving opdrachten uit te voeren. Inmiddels alweer een tijdje de gele pas op zak en geen moment spijt gehad van het volgen van de opleiding via Erjemo. Kortom een aanrader!

by O. Zambak on Erjemo Training
Goed onderwijs valt of staat bij de kwaliteit van de leraar.

Voor mijn opleiding PO, kwam ik via LinkedIn uiteindelijk terecht bij Erjemo.
Eric 'alias Lange' is een top docent. Hij weet de lesstof op een gepassioneerd manier te vertellen, hierdoor is het bijna onmogelijk om te zakken voor het eindexamen.

Zelf ga ik binnenkort verder voor een specialisatie PO opleiding en dat zal dan ook zeker weer bij Erjemo zijn.

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»