Nieuws

Data nieuwe opleiding Privé detective (particulier onderzoeker) bekend!!

De data van de nieuwe opleiding Privé detective zijn bekend geworden.
De locatie Amsterdam start op donderdag 9 mei de opleiding.
De locatie Maasbracht start op zaterdag 11 mei de opleiding.
Nadere informatie!! Bel 06-31210316 of kijk ook op de website: www.benzuidema.nl

Posted by eric in Geen categorie

Fijne feestdagen

Wij wensen al onze relaties fijne feestdagen en een gelukkig, maar bovenal een gezond 2019. Wij hopen in 2019 weer voor u klaar te staan.

Team Erjemo training

Posted by eric in Geen categorie

Data nieuwe opleiding Privé Detective 2019 bekend!!

Op zaterdag 26 januari 2019 start de nieuwe opleiding Privé Detective (particulier onderzoeker) op de locatie Wessem en op donderdag 7 februari 2019 start de opleiding op de locatie Amsterdam. De opleiding wordt verzorgd in samenwerking met Ben Zuidema rechercheschool. Meer info?? Check onze websites:..

Posted by eric in Geen categorie

Gefeliciteerd!!

Rechercheschool Ben Zuidema en Erjemo training feliciteren Bert en Bob met het behalen van hun examen “onderzoek en rapportage”, het laatste onderdeel van de cursus Privé detective. Bert heeft alle examens in één keer gehaald, Bob slaagde hiervoor in de herkansing. Wij wensen hen veel..

Posted by eric in Geen categorie

Gefeliciteerd !!

Op 25 september jl namen 2 kandidaten van ons bureau voor de eerste keer deel aan het examenonderdeel “onderzoek en rapportage” van de opleiding tot Privé – Detective (deel 2 van deze opleiding). Beide kandidaten slaagden voor dit onderdeel.
Meer dan 90% van onze deelnemers..

Posted by eric in Geen categorie

Gefeliciteerd !!

Wij feliciteren Silvia en Huub met het behalen van hun examen “onderzoek en rapportage”, deel 2 van de opleiding tot Privé Detective. Zij kunnen nu hun legitimatiebewijs gaan aanvragen.

Posted by eric in Geen categorie

Data nieuwe opleiding privé detective (particulier onderzoeker) bekend!!

Op zaterdag 15 september start de nieuwe opleiding Privé Detective (particulier onderzoeker) op de locatie Wessem en op donderdag 27 september start de opleiding op de locatie Amsterdam. De opleiding wordt verzorgd in samenwerking met Ben Zuidema rechercheschool. Meer info?? Check onze websites:..

Posted by eric in Geen categorie

Gefeliciteerd !!!!

Afgelopen maand zijn 2 kandidaten op examen deel 2 “onderzoek en rapportage” geweest. Beide kandidaten slaagden voor hun examen.
Wij feliciteren Miriam en Wiel met hun behaalde resultaat en wensen hun veel succes met de inrichting van hun bureau.
Ben Zuidema rechercheschool.

Posted by eric in Geen categorie

Extra informatie netwerkdag!!!

De eerste aanmeldingen zijn al binnen. Geef via onderstaand e-mailadres aan of jullie op deze dag aanwezig zullen zijn en ook met hoeveel personen, daar wij op korte termijn een opgave moeten doen van het aantal personen. Ook buitenstaanders zijn op deze netwerkdag van harte welkom!!!
Ben je..

Posted by eric in Geen categorie