over ons

Ons motto: Kennis hebben is macht,………………. kennis delen kracht!!!

De oprichting van Erjemo Training in 2011 is voortgekomen uit de ervaringen die zijn opgedaan gedurende 20 jaar specialistische recherchewerkzaamheden in binnen- en buitenland. Deze kennis, gecombineerd met doceer-ervaring aan de rechercheschool in Zutphen en op de Nederlandse Antillen, hebben geleid tot een breed scala aan trainingen en opleidingen, met niet alleen oog voor de theorie, maar juist ook voor de praktijk. Een specialistisch vak als particulier onderzoeker leer je niet alleen uit studieboeken. De unieke samenwerking met recherchebureau Ben Zuidema en Ben Zuidema Rechercheschool biedt de cursist een compleet overzicht van de mogelijkheden die het vak particulier onderzoeker met zich meebrengt. Dit recherchebureau, aangestuurd door Ben Zuidema, is sinds jaar en dag één van Nederlands meest succesvolle en effectieve recherchebureaus.

Bovenstaande zorgt er voor dat wij een kwalitatief hoogwaardige opleiding tot particulier onderzoeker kunnen bieden. Een opleiding die je goed voorbereid op de toekomstige werkzaamheden. Door de unieke combinatie van theorie en praktijk zijn wij in staat alert te reageren op wijzigingen, zowel op juridisch- als ook op praktisch gebied.

Bij de start van jouw eigen onderneming kunnen wij je uiteraard begeleiden. Vele cursisten en particulier onderzoekers gingen je voor en hebben inmiddels een eigen recherchebureau.

En daar zijn wij best trots op!!

Eric Knol (owner Erjemo)